Biografía

Foto del autor

Mònica Arias Llorens

Mònica Arias Llorens (Barcelona, 1974) sempre s'ha considerat una entusiasta de les lletres. Des de la seva infància, s'ha interessat per la literatura i s'ha convertit en la seva principal passió, abastint tots els gèneres i estils. Autors clàssics i moderns pertanyents a diferents èpoques històriques han empès la necessitat en l'autora de documentar-se, per tal de donar lloc a una escriptura embellidora i suggerent per als lectors.
Després d'escriure les seves dues primeres novel·les: "El retorno de un amanecer" i L'estiu de 1984" ha elaborat relats inèdits de fantasia, misteri i ciència ficció.
Graduada en traducció i ciències del llenguatge, l'autora reconeix el món de les paraules com una eina prodigiosa per deixar fluir la imaginació i decorar-la, a fi de commoure al lector i fer que s'endinsi en escenaris que trascendeixin la raó, nodreixin l'ànima i dilatin els sentits sense restriccions ni murs fronterers.

Libros de Mònica Arias Llorens

L’ombra de la veritat

Pot comportar riscos l’empeny a voler protegir una relació clandestina per una qüestió de principis i potser també de deures

28,00 IVA incluído